Az év természetfotói – Magyarország 2012

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Horváth Árpád - Az év természetfotói - Magyarország 2012

Letöltés Az év természetfotói – Magyarország 2012 könyvet pdf, epub és mobi

Az év természetfotói – Magyarország 2012.pdf
Az év természetfotói – Magyarország 2012.epub
Az év természetfotói – Magyarország 2012.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Művészet
  • 168 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9771785233013
  • Cikkszám: 1009609
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az év természetfotói – Magyarország 2012

Töltse le az ingyenes PDF Az év természetfotói – Magyarország 2012 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az év természetfotói – Magyarország 2012 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az év természetfotói – Magyarország 2012 (pdf, epub és mobi)

Az év természetfotói – Magyarország 2012 leírása

A naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége 2012-ben huszadik alkalommal hirdette meg természetfotós pályázatát. A világszínvonalú pályamunkák ebben az évben is a természet szépségét, erejét hirdetik és ráirányítják a figyelmet az ember környezet iránti felelősségére.
“Az idén húszéves Magyarország legnagyobb, egyben Európa egyik legjelentősebb természetfotós pályázata, a GDF SUEZ – Az Év Természetfotósa verseny. A nemzetközi szinten is a legjobbak között számon tartott magyar természetfotósok ismét kitettek magukért: a sok ezer, szebbnél szebb képből készült válogatás a világ egyetlen kiállítótermében sem vallana szégyent. A hagyományoknak megfelelően idén is átnyújtjuk olvasóinknak a pályázat díjnyertes fotográfiáit, valamint azokat a kiváló képeket, amelyeket a zsűri az értékelés utolsó fordulójában ugyan nem jutalmazott, ám a legértékesebbek közé sorolt. Méltán mondhatjuk tehát, hogy az ebben az albumban látható képek valóban “Az év természetfotói”!”
Radisics Milán, a naturArt elnöke

Leave Your Comment