Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016

Letöltés Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016 könyvet pdf, epub és mobi

Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016.pdf
Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016.epub
Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016.mobi


A könyv részletei Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016

Töltse le az ingyenes PDF Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016 (pdf, epub és mobi)

Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2016 leírása

Jonathan Strahan a fantasztikus műfajok neves, díjnyertes szakértője, népszerű antológiák szerkesztője, akinek úttörő sorozata Magyarországon első ízben jelenik meg. Ebben a gazdag válogatást kínáló könyvben már befutott, hazánkban is ismert és pályájuk elején járó szerzők 2015-ben megjelent legjobb sci-fi és fantasy írásait olvashatjuk, amelyek egyszerre tanúskodnak lenyűgöző képzelőerőről és mély emberismeretről.

Jonathan Strahan 1964-ben született Belfastban. Közel harminc éve dolgozik sci-fi és fantasy szerkesztőként, ez idő alatt tízszer is jelölték Hugo-díjra, 2010-ben pedig megkapta munkásságáért a World Fantasy-díjat. Szerkesztőként több tucat antológiát és szerzői novelláskötetet jegyez. Nyugat-Ausztráliában él feleségével és két lányával.

Leave Your Comment