Az európai zsidók elpusztítása

2019-07-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Raul Hilberg - Az európai zsidók elpusztítása

Letöltés Az európai zsidók elpusztítása könyvet pdf, epub és mobi

Az európai zsidók elpusztítása.pdf
Az európai zsidók elpusztítása.epub
Az európai zsidók elpusztítása.mobi


  • K.u.K. Kiadó
  • Történelmi
  • 416 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9786155361036
  • Cikkszám: 1009834
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az európai zsidók elpusztítása

Töltse le az ingyenes PDF Az európai zsidók elpusztítása fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az európai zsidók elpusztítása PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az európai zsidók elpusztítása (pdf, epub és mobi)

Az európai zsidók elpusztítása leírása

A háromkötetes mű, melynek alapján ez a kötet készült, az első olyan tanulmány, amely a témát nem az áldozatok, hanem az elkövetők szemszögéből vizsgálja. Hilberg ötven éven át tartó kutatómunkájának eredménye az 1933 és 1945 között Németországban, illetve a német uralom vagy befolyás alatt álló területeken történt zsidóellenes intézkedéseket tárja fel és elemzi. A fő hangsúlyt az intézkedések előkészítői és végrehajtói (köztisztviselők, katonai vezetők, náci pártfunkcionáriusok, az SS és a magánvállalkozások képviselői) működésének vizsgálatára helyezi. Ők mozgatták a halál gépezetét.

70 év telt el a magyarországi zsidóság elhurcolása és meggyilkolása óta. 
Nyilvánvaló, hogy egy új generáció felteszi a múltban mellőzött kérdéseket. Ez a könyv Hilberg azonos című, háromkötetes tanulmányának kifejezetten fiatalok számára készült átdolgozása , e kérdések megválaszolására vállalkozik. Az európai zsidók elpusztításának rövid leírása a történet lényegére helyezi a hangsúlyt. Olyan olvasók számára készült, akik nem ismerik a részleteket, mégsem egy áttekintés csupán. Világos, közérthető részletek alkotnak összefüggő egészet benne a holokauszt témáját oktató tanároknak, illetve e kurzusok hallgatóinak tapasztalatai alapján állította össze a szerző. 

Leave Your Comment