Az eredeti Rider tarot

2019-07-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Arthur Edward Waite - Az eredeti Rider tarot

Letöltés Az eredeti Rider tarot könyvet pdf, epub és mobi

Az eredeti Rider tarot.pdf
Az eredeti Rider tarot.epub
Az eredeti Rider tarot.mobi


A könyv részletei Az eredeti Rider tarot

Töltse le az ingyenes PDF Az eredeti Rider tarot fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az eredeti Rider tarot PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az eredeti Rider tarot (pdf, epub és mobi)

Az eredeti Rider tarot leírása

“A tarot az univerzális eszmék szimbolikus ábrázolása, mely mögött megtalálható az emberi elme minden ki nem mondott gondolata…”

A tarot az emberi tapasztalat szimbolikus dokumentuma. A tarot lapjai mélyen gyökerező misztikus erők segítségével pszichológiai betekintést, bölcs tanácsadást és pontos jóslást tesznek lehetővé.

A tarot-kártya segítségével az általános jövendőmondás helyett egy sokkal mélyebb tudáshoz juthatunk, mely segít döntéseket hozni az élet minden területén. A lerakott kártyalapok a minket körülvevő helyzetek és személyek értékeléséhez, a hozzájuk való megfelelő viszonyuláshoz nyújtanak útmutatást.

Arthur Edward Waite részletesen bemutatja a tarot szimbólumainak értelmezési lehetőségeit, továbbá foglalkozik a tarot történelmével, felvázol az ősi kelta módszeren kívül további kirakási módokat, és megadja a lapok jósjelentéseit.

Ennek az útmutatónak a segítésével mindenki képessé válik arra, hogy a kártyák jelentéseiben elmélyülve hozzáférjen ahhoz a tudáshoz, mellyel közvetlenül tudja segíteni és értelmezni az életét

Leave Your Comment