Az én alapszakácskönyvem

2019-06-06   |   by admin

A könyv tartalma:

Hargitai György - Az én alapszakácskönyvem

Letöltés Az én alapszakácskönyvem könyvet pdf, epub és mobi

Az én alapszakácskönyvem.pdf
Az én alapszakácskönyvem.epub
Az én alapszakácskönyvem.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Gasztronómia
  • 704 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789633570722
  • Cikkszám: 1019437
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az én alapszakácskönyvem

Töltse le az ingyenes PDF Az én alapszakácskönyvem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az én alapszakácskönyvem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az én alapszakácskönyvem (pdf, epub és mobi)

Az én alapszakácskönyvem leírása

Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejtette, hogy évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát nemzedékek sora tanulja meg. Ám az eltelt fél évszázad alatt sok minden változott a konyhán és környékén. Más lett a választék, beszerezhetők az egzotikus gyümölcsök, a tengeri herkentyűk, és sok egyéb is kapható, ami pár évtizede még elképzelhetetlen volt. Már azon sem lepődik meg senki, ha olasz lasagne, kínai édes-savanyú leves vagy éppen zamatos thai rizses csirke az ebéd. De nemcsak a szokásaink és a körülmények változtak, hanem a felfogásunk is: figyelünk, mi kerül a kosarunkba vagy a tányérunkra, tudatosabban étkezünk. Átértékelődött tehát sok minden.

Az én alapszakácskönyvem célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományit, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött, mennyei specialitást. Helyet kapott még benne egy terjedelmes táplálkozási lexikon, valamint egy kalóriatáblázat; a recepteket pedig kiegészíti számtalan fortély és egy olyan egyedülálló – a tudatos étkezéshez néha nélkülözhetetlen- kis összefoglalás, melyből megtudhatjuk az adott étel kalória-, tápanyag – és koleszterintartalmát.

Harmadik, átdolgozott kiadás.

Leave Your Comment