Az emlékkönyv – Egy nő önfelfedezése az Osztrák-Magyar Monarchiában a századfordulón

2019-04-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Linda Fischer - Az emlékkönyv - Egy nő önfelfedezése az Osztrák-Magyar Monarchiában a századfordulón

Letöltés Az emlékkönyv – Egy nő önfelfedezése az Osztrák-Magyar Monarchiában a századfordulón könyvet pdf, epub és mobi

Az emlékkönyv – Egy nő önfelfedezése az Osztrák-Magyar Monarchiában a századfordulón.pdf
Az emlékkönyv – Egy nő önfelfedezése az Osztrák-Magyar Monarchiában a századfordulón.epub
Az emlékkönyv – Egy nő önfelfedezése az Osztrák-Magyar Monarchiában a századfordulón.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Regény
  • 352 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789636356101
  • Cikkszám: 1059957
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az emlékkönyv – Egy nő önfelfedezése az Osztrák-Magyar Monarchiában a századfordulón

Töltse le az ingyenes PDF Az emlékkönyv – Egy nő önfelfedezése az Osztrák-Magyar Monarchiában a századfordulón fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az emlékkönyv – Egy nő önfelfedezése az Osztrák-Magyar Monarchiában a századfordulón PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az emlékkönyv – Egy nő önfelfedezése az Osztrák-Magyar Monarchiában a századfordulón (pdf, epub és mobi)

Az emlékkönyv – Egy nő önfelfedezése az Osztrák-Magyar Monarchiában a századfordulón leírása

A szerző rövid budapesti vakációja során egy régiségboltban vásárolt, akvarelleket, rajzokat és beírásokat tartalmazó bőrkötésű könyvecskéjéről kiderül, hogy egy régi emlékkönyv. A huszadik század fordulóján sok lány vezetett emlékkönyvet, amelybe tanácsokat és emlékezetes eseményeket jegyeztek fel. Ebbe a kis könyvbe az ismerősök és barátok örökzöld versikéket és aforizmákat írtak a tulajdonosának, Amálkának, aki olyan helyekre látogatott el, amelyek csak kevés amerikai számára ismertek. A szerző, akit hajtott a kíváncsiság és az érdeklődés, több évig tartó utazássorozatba kezdett a régi Európa szívébe, és mélyen beleásta magát a művészetek, a történelem és a háborúk évszázadaiba. Az eredmény az Osztrák-Magyar Monarchia és az első világháború végén a trianoni békeszerződés által felosztott országok személyes felfedezése lett. A könyv lapjain korunkra is kiterjeszti a szeretet üzenetét, és segít, hogy Amálka története tovább élhessen.

“Tavaly nyáron az Ízek, imák, szerelmek útját jártam be, idén nyáron ezét a könyvét fogom. Kapcsolatokról és közösségekről szól, a legjobb értelemben vett időutazás.” – Holly Messitt, a New American Contemporary Literature for a Changing Society társszerkesztője

“Fischer egybeszövi az emlékkönyv bejegyzéseit a saját, Magyarországról alkotott benyomásaival, miközben nyomon követi Amálka életét és a saját, elismerő szemszögéből láttatja Magyarországot, az ország ételeit, kultúráját és folklórját.” – Vanessa Bush, Booklist

Leave Your Comment