AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv

2019-03-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Rejtő Jenő - AZ elveszett cirkáló - Könyv + Hangoskönyv

Letöltés AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv könyvet pdf, epub és mobi

AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv.pdf
AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv.epub
AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv.mobi


A könyv részletei AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv

Töltse le az ingyenes PDF AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv (pdf, epub és mobi)

AZ elveszett cirkáló – Könyv + Hangoskönyv leírása

A keménytábla-borítós kiadvány a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2005-ben kiadott, közel 5 órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása. (A borítón belül a hangoskönyvet tartalmazó cédé átlátszó tálcán helyezkedik el.)
A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.
Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be Az elveszett cirkáló főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható.

Tartalom – Az elveszett cirkáló
Mit tegyenek a pireuszi kikötő jólelkű csavargói, ha kölyökképű védencük feltaláló testvérét kell felkutatni Burmában? Természetesen részvénytársaságot alapítanak. Mit tegyen Piszkos Fred, ha (önhibáján kívül) elrulettezi az utazásra szánt összeget? Természetesen hajót lop. Sajnos, csak a Brit Királyi Haditengerészet cirkálója volt kéznél…

Leave Your Comment