Az ellopott zsiráf E-KÖNYV

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Dóka Péter - Az ellopott zsiráf E-KÖNYV

Letöltés Az ellopott zsiráf E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Az ellopott zsiráf E-KÖNYV.pdf
Az ellopott zsiráf E-KÖNYV.epub
Az ellopott zsiráf E-KÖNYV.mobi


  • Gyermek és ifjúsági
  • 115 oldal
  • eISBN: 9789631190960
  • Cikkszám: 1036867
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az ellopott zsiráf E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Az ellopott zsiráf E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az ellopott zsiráf E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az ellopott zsiráf E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Az ellopott zsiráf E-KÖNYV leírása

Vidékről érkezett, pipázik, hatalmas bajusza van, és imádja a pacalpörköltet. Ő Szalai tata, Jenci és Barnabás nagyapja, aki úgy dönt, felcsap nyomozónak, és megkeresi unokáival az állatkertből ellopott zsiráfot. Remek csapat segít nekik: Király Tibi , a pesti vagány, Dezsi, aki szeretne rettentő bátor lenni, és Beniczky Péter, a peches magándetektív. Velük tart egy nem teljesen szobatiszta törpenyúl és gazdája, Zsuzsi, aki nagyon csinos lány. Főleg, ha leveszi a szemüvegét. Csak olyankor orra esik.

Hogyan lesznek hőseinkből tévésztárok, miért eszik mindig parizert a kétbalkezes nyomozó, és kik a rejtélyes zsiráftolvajok? Egyáltalán, mi a csudának lopnak el egy zsiráfot…?

Leave Your Comment