Az ékszerkollekció

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Paola Zannoner - Az ékszerkollekció

Letöltés Az ékszerkollekció könyvet pdf, epub és mobi

Az ékszerkollekció.pdf
Az ékszerkollekció.epub
Az ékszerkollekció.mobi


A könyv részletei Az ékszerkollekció

Töltse le az ingyenes PDF Az ékszerkollekció fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az ékszerkollekció PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az ékszerkollekció (pdf, epub és mobi)

Az ékszerkollekció leírása

Ismered a csajokat a bandából?

Sveva sportos, Fatima a nyomozásban jeleskedik, Celeste rendező szeretne lenni, Vittoria a divat megszállottja, Aurora rajong az állatokért, Thais pedig festeni szokott. Egymást segítik, sőt olykor titokzatos eseteket is megoldanak a városban. Versenyeket nyernek, filmet forgatnak vagy éppen ékszerkollekciót terveznek.

Ebben a részben:

Giulia néni egy tabletet ajándékoz Vittoriának. Ki hinné, mi mindent lehet egy ilyen eszközzel csinálni? Vittoriának határozott elképzelései vannak: divatblogot indít, hogy annak segítségével bemutathassa saját készítésű ékszereit. Eleinte úgy tűnik, nehéz fába vágta a fejszéjét, ám bőven akad süthető gyurma, a banda támogatásáról már nem is beszélve. De vajon tényleg ennyire nehéz kiégetni a sütőben az elkésített gyurma ékszereket? Szerencsére feltűnik a színen iskolatársuk, a titokzatos Damiano, aki számos meglepetést tartogat…

Leave Your Comment