Az egyszerű élet művészete

2019-08-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Shunmyo Masuno - Az egyszerű élet művészete

Letöltés Az egyszerű élet művészete könyvet pdf, epub és mobi

Az egyszerű élet művészete.pdf
Az egyszerű élet művészete.epub
Az egyszerű élet művészete.mobi


  • 21. Század Kiadó
  • Életmód
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155915581
  • Cikkszám: 1069602
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az egyszerű élet művészete

Töltse le az ingyenes PDF Az egyszerű élet művészete fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az egyszerű élet művészete PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az egyszerű élet művészete (pdf, epub és mobi)

Az egyszerű élet művészete leírása

100 zen gyakorlat a szebb és nyugalmasabb hétköznapokért
A világot nem könnyű megváltoztatni, és ha nem úgy működik, ahogy szeretnénk, jobb, ha önmagunkon változtatunk – tanítja Shunmyo Masuno.
Százféle információ zúdul ránk, felőrli napjainkat a szüntelen sietség és a jövőtől való szorongás. Nem szívesen gondolunk arra, hogy az élet egyszer véget ér, félresöpörjük a múlandóság apró jeleit. 
Azonban a kis változásoknak is van hatásuk. Ha mindennap szánunk néhány percet arra, hogy ne gondoljunk semmire; ha evés közben nem figyelünk másra, csak az ételre; ha megszabadulunk a felesleges tárgyaktól, de az igazán fontosakat becsben tartjuk; ha elfogadjuk a valóságot olyannak, amilyen – korábban nem tapasztalt nyugalomban és békességben lehet részünk. 
Shunmyo Masuno egy zen buddhista templom főpapja, és díjnyertes zen kerttervező. Könyve elméletek helyett praktikus, egyszerű gyakorlatokat ajánl: tanácsaival apró lépésekben, finoman hangolja át a gondolkodásunkat. 

“Ezt a könyvet legszívesebben állandóan a kezem ügyében tartanám.” – Cait Flanders

“Igazi kincs. Segít abban, hogy rácsodálkozzunk az élet hétköznapi, profán pillanataira és felfedezzük bennük a gazdagságot, az örömöt és a nyugalmat. – Allan Lokos

“Ezek az apróságok segítenek visszacsempészni a meghitt, gyengéd kényeztetést a mindennapokba.” -James Wallman

Leave Your Comment