Az egészséges bőr titka – Étrendalapú megoldások zavaró bőrhibákra, krónikus bőrbetegségekre

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Patrick Holford - Az egészséges bőr titka - Étrendalapú megoldások zavaró bőrhibákra, krónikus bőrbetegségekre

Letöltés Az egészséges bőr titka – Étrendalapú megoldások zavaró bőrhibákra, krónikus bőrbetegségekre könyvet pdf, epub és mobi

Az egészséges bőr titka – Étrendalapú megoldások zavaró bőrhibákra, krónikus bőrbetegségekre.pdf
Az egészséges bőr titka – Étrendalapú megoldások zavaró bőrhibákra, krónikus bőrbetegségekre.epub
Az egészséges bőr titka – Étrendalapú megoldások zavaró bőrhibákra, krónikus bőrbetegségekre.mobi


  • Partvonal Kiadó
  • Életmód
  • 216 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789639910805
  • Cikkszám: 1035481
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az egészséges bőr titka – Étrendalapú megoldások zavaró bőrhibákra, krónikus bőrbetegségekre

Töltse le az ingyenes PDF Az egészséges bőr titka – Étrendalapú megoldások zavaró bőrhibákra, krónikus bőrbetegségekre fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az egészséges bőr titka – Étrendalapú megoldások zavaró bőrhibákra, krónikus bőrbetegségekre PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az egészséges bőr titka – Étrendalapú megoldások zavaró bőrhibákra, krónikus bőrbetegségekre (pdf, epub és mobi)

Az egészséges bőr titka – Étrendalapú megoldások zavaró bőrhibákra, krónikus bőrbetegségekre leírása

Bőrünk állapota mindannyiunk számára fontos, hiszen testünknek ez az a része, amelyet mindenki lát. Éppen ezért időt és pénzt nem kímélve igyekszünk fiatalos külsejét megőrizni. A hatékony bőrápolás azonban nem korlátozódhat a drága kezelésekre és a krémek használatára. „Bőrünk nem csak afféle csomagolóanyag, amely testünket beburkolja. Roppant bonyolult szerv, és pontosan tükrözi általános egészségi állapotunkat. Ha valóban szép és problémamentes bőrt szeretnénk, elsősorban az elfogyasztott táplálékra kell odafigyelnünk, hiszen az jelentős mértékben befolyásolja bőrünk állapotát.” Az egészséges bőr titka az alábbi kérdésekben nyújt hathatós segítséget: – a bőr méregtelenítése, – az akné, az ajakherpesz és a kiütések megszüntetése; – a bőrrák megelőzése; – az olyan betegségek leküzdése, mint a pikkelysömör, az ekcéma vagy a dermatitisz; – a cellulitisz száműzése; – a bőr megfiatalítása. PATRICK HOLFORD úttörőnek számít a táplálkozás területének újszerű megközelítésében, a témában több mint 30 kötet fűződik nevéhez. Évtizedek óta bestseller szerzője és vezető szóvivője a helytelen táplálkozásból eredő egészségügyi problémáknak. Vallja, hogy a folyamatos gyógyszerszedés és a drága külső kezelések helyett a megfelelő ételek fogyasztásával számos bőrprobléma elkerülhető, a meglévő tünetek pedig enyhíthetők. Könyve hasznunkra válhat akkor is, ha csupán a pattanások bosszantanak, de akkor is, ha komolyabb bőrbetegséggel küzdünk.

Leave Your Comment