Az atlétika mozgásanyagának oktatása kisiskolás korban

2019-03-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Hajdúné László Zita - Az atlétika mozgásanyagának oktatása kisiskolás korban

Letöltés Az atlétika mozgásanyagának oktatása kisiskolás korban könyvet pdf, epub és mobi

Az atlétika mozgásanyagának oktatása kisiskolás korban.pdf
Az atlétika mozgásanyagának oktatása kisiskolás korban.epub
Az atlétika mozgásanyagának oktatása kisiskolás korban.mobi


  • Virágmandula Kft.
  • Életmód
  • 230 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155339936
  • Cikkszám: 1035446
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az atlétika mozgásanyagának oktatása kisiskolás korban

Töltse le az ingyenes PDF Az atlétika mozgásanyagának oktatása kisiskolás korban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az atlétika mozgásanyagának oktatása kisiskolás korban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az atlétika mozgásanyagának oktatása kisiskolás korban (pdf, epub és mobi)

Az atlétika mozgásanyagának oktatása kisiskolás korban leírása

Hajduné Dr. László Zita a PTE Sporttudományi és Testnevelési Intézet Egyéni Sportágak Elmélete és Módszertana Tanszékének adjunktusa. Szakmai tudományos munkáiban kiemelkedő tevékenységet folytat az utánpótlás-nevelés témakörében. A tehetségkutatás, a tehetségnevelés, és a tehetséggondozás területére összpontosít, valamint a versenyszorongás pszichológiai és pedagógiai megközelítésére.
A jelen szakmódszertani könyv egy olyan képzési anyagot tartalmaz, amely több oldalról irányvonalat mutat a kisiskoláskorú tanulók atlétikai mozgásanyagának szegmenseire.
A szakkönyv megírása közben tisztában voltam azzal, hogy nincs örök érvényű igazság, sőt maga az igazság is viszonylagos. A különbség már abból is adódhat, ahogyan megfogalmazzuk, az egyes mondatokat vagy éppen egyes kijelentéseket másképp értelmezünk. Az idő múlásával sok minden majd elavulttá válik, és akkor lesz majd szükség a testnevelő tanár kreativitására, önálló, szabad gondolkodására, újszerűségére, amely által motivációra készteti tanulóit.
Bízom abban, hogy ez a szakkönyv egy jól forgatható és hasznos útitárs lesz minden sportszakember számára, aki elhivatottságot érez a testnevelő tanári pálya iránt. Ezt a célt szem előtt tartva szeretném, ha minél többen éreznék segítségnek, és tanulmányoznák a munkájuk során ezt a szakanyagot.
Ajánlom ezt a kézikönyvet mindazoknak, akik bármilyen formában foglalkoznak az atlétikával, és legfőképp azoknak, akik hivatásuknak tekintik az atlétika sportág fejlődésének elősegítését, és az utánpótlás-nevelést.

Leave Your Comment