Az árnyak grófnője

2019-06-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Juliette Benzoni - Az árnyak grófnője

Letöltés Az árnyak grófnője könyvet pdf, epub és mobi

Az árnyak grófnője.pdf
Az árnyak grófnője.epub
Az árnyak grófnője.mobi


  • Geopen Kiadó
  • Regény
  • 564 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789639765214
  • Cikkszám: 1027962
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az árnyak grófnője

Töltse le az ingyenes PDF Az árnyak grófnője fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az árnyak grófnője PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az árnyak grófnője (pdf, epub és mobi)

Az árnyak grófnője leírása

A Forradalom vihara elült, Anne-Laure de Pontallec visszatér Saint-Malóba, bár igen keserű szájízzel, hiszen sok, számára kedves barátja a guillotine alatt végezte, vagyonát elrabolták, házát kifosztották, s hitvány férjének, akivel egyszer s mindenkorra le akar számolni, nyoma veszett.
Ám örömre is van oka hiszen rég látott szerettei nem feledkeztek meg róla s szolgái továbbra is nagy tisztelettel veszik körül. Anne-Laure azonban miután otthoni ügyeit elrendezte nem tud nyugodni: vissza kell térnie Párizsba hogy viszontlássa szerelmét a királyért rendületlenül küzdő‘ Batz bárót és híreket kapjon a Bourbon család életben maradt tagjainak sorsáról.
A hatalmas történelmi freskói kalandos romantikus cselekményszövései felejthetetlen nűlakjai révén méltán népszerű Juliette Benzoni ezzel a kötettel zárja a Nagy Francia Forradalom idején játszódó trilógiáját melynek első‘ két kötete A királyért! és A véres mise címeket viseli. Vajon sikerül-e Batz bárónak végrehajtania az ifjú király megmentésére irányuló tervét? Vajon megszabadul-e Anne-Laure Josse de Pontallec rémes árnyától és megvalósítja-e régóta dédelgetett álmát: hozzá tud-e járulni Marie-Antoinette elárvult leánya Marie-Thérese boldogságához? S végül de nem utolsó sorban: beteljesül-e Jean de Batz és Anne-Laure de Pontallec szenvedélyes szerelme? E kérdésekre kapunk meglepő‘ válaszokat A szerelem és halál játéka utolsó kötetében.

Leave Your Comment