Az argo-akció

2019-03-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Matt Baglio - Az argo-akció

Letöltés Az argo-akció könyvet pdf, epub és mobi

Az argo-akció.pdf
Az argo-akció.epub
Az argo-akció.mobi


  • Partvonal Kiadó
  • Regény
  • 304 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9786155283031
  • Cikkszám: 1008416
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az argo-akció

Töltse le az ingyenes PDF Az argo-akció fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az argo-akció PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az argo-akció (pdf, epub és mobi)

Az argo-akció leírása

Az Argo-akció – Avagy hogyan hajtotta végre a CIA és Hollywood a történelem legelképesztőbb mentőakcióját

Az Argo-akció igaz történetet dolgoz fel: hat amerikai diplomata filmbe illő szökésének történetét. A menekülési akció kezdete Irán, ideje 1979 novembere. Több mint 30 évvel ezelőtt a világ közvéleményét is megrázó túszejtő akció történik Teheránban: több tucat amerikait rabolnak el iráni militánsok az amerikai nagykövetségről. Hatuknak azonban sikerül elrejtőznie, de csak ideig-óráig. Amerikában a tapasztalt CIA-ügynököt, Tony Mendezt jelölik ki a feladatra, hogy szervezze meg a hat bujkáló szöktetését Iránból. Mendez zseniális, ám kockázatos tervet eszel ki: ál-hollywoodi stábot szervez maga köré (CIA-emberekből és valódi álomgyári munkásokból vegyesen), majd Teheránba megy, hogy ott önmagát az Argo című hollywoodi sci-fi producerének, bujkáló honfitársait stábnak beállítva megkíséreljék az országból való kijutást… Egy eddig jó okkal elhallgatott eset a CIA nagy könyvéből, melyből Ben Affleck rendezett valódi hollywoodi mozit.
„Egy sikeres film és egy jól kitalált misszió párhuzamba állítható egymással. A legelső szabály minden félrevezető műveletben, hogy megértsd, ki a közönséged. Az Argo esetében nem annyira az irániak, hanem maguk a bujkálók voltak a közönség.” Tony Mendez

Leave Your Comment