Az Alexander-technika kézikönyve

2019-07-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Richard Brennan - Az Alexander-technika kézikönyve

Letöltés Az Alexander-technika kézikönyve könyvet pdf, epub és mobi

Az Alexander-technika kézikönyve.pdf
Az Alexander-technika kézikönyve.epub
Az Alexander-technika kézikönyve.mobi


  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 144 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789632913469
  • Cikkszám: 1065858
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az Alexander-technika kézikönyve

Töltse le az ingyenes PDF Az Alexander-technika kézikönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az Alexander-technika kézikönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az Alexander-technika kézikönyve (pdf, epub és mobi)

Az Alexander-technika kézikönyve leírása

Az Alexander-technika hatékony módszer, mely az izmokban lévő feszültség elengedését támogatja. Elsajátításával megtanuljuk, hogyan üljünk, álljunk és mozogjunk úgy, hogy izmainkra, csontjainkra és ízületeinkre minél kevesebb nyomást helyezzünk. A könyvben ismertetett módszerek és gyakorlatok alkalmazásával kényelmessé és könnyeddé válik a mozgásunk, megelőzzük vagy akár enyhíthetjük a fájdalmat. Mentális és érzelmi állapotunkat nagyban befolyásolja, hogyan érezzük magunkat fizikálisan, így az izomfeszültségektől való megszabadulás hatására nyugodtabbak és általában véve boldogabbak lehetünk mindennapjaink során. A testünkre való odafigyelés, az arról való gondoskodás és tudatosság által, amely mindig meghálálja magát – mi is megtalálhatjuk az eredményes és teljes élethez vezető utat.

MIBEN SEGÍT AZ ALEXANDER-TECHNIKA?

Alkalmazásával helyesen végezhetjük mindennapi tevékenységeinket, így elkerülhetővé válik, hogy túl nagy nyomást helyezzünk a testünkre.

Sokkal lazábbá tehetjük izomzatunkat, mozgásunk könnyedebbé válik.

Megelőzi és enyhíti a terhességgel és a szüléssel járó problémákat.

Leave Your Comment