Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban

2019-08-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Mary Moody - Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban

Letöltés Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban könyvet pdf, epub és mobi

Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban.pdf
Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban.epub
Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban.mobi


  • Tericum Kiadó Kft.
  • Regény
  • 304 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789639633667
  • Cikkszám: 1030292
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban

Töltse le az ingyenes PDF Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban (pdf, epub és mobi)

Au revoir avagy fél év Dél-Franciaországban leírása

A hősnő, az ausztrál Mary elmúlt ötven éves. Élete boldog és kiegyensúlyozott. Egy valami azonban hiányzik: a szabadság, az idő, amit csak önmagára fordíthatna, amikor megállhatna a mindennapos rohanásban és elgondolkodhatna az élet értelmén.
Miután Mary ráeszmél erre, van elég bátorsága ahhoz, hogy megtegye amiről sokan az ő korában és helyzetében csak ábrándoznak. Azt mondja: Au revoir, azaz A viszontlátásra, és félévre elutazik Dél-Franciaország egyik legtávolabbi és legszebb vidékére, Lot-ba. Egy apró városkában köt ki, ahol a tervezett elmélyülés helyett vidám társasági élet közepébe csöppen. Folyik a finom francia vörösbor, fogynak a ínycsiklandó ételek.
Az Au revoir szívet melengető történet egy magányosnak induló utazásról, s egy álom valóra válásáról. Vidám, kedves és olykor filozofikus beszámoló arról, milyen teljesen egyedül élni egy idegen országban, alkalmazkodni a helyi viszonyokhoz, szokásokhoz és emberekhez, élvezni a nem mindig oly élvezetes szabadságot

Leave Your Comment