Áttörés – Az inzulin felfedezésének kalandos története

2019-04-17   |   by admin

A könyv tartalma:

Thea Cooper  - Áttörés - Az inzulin felfedezésének kalandos története

Letöltés Áttörés – Az inzulin felfedezésének kalandos története könyvet pdf, epub és mobi

Áttörés – Az inzulin felfedezésének kalandos története.pdf
Áttörés – Az inzulin felfedezésének kalandos története.epub
Áttörés – Az inzulin felfedezésének kalandos története.mobi


  • Central Könyvek
  • Történelmi
  • 280 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633410691
  • Cikkszám: 1029593
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Áttörés – Az inzulin felfedezésének kalandos története

Töltse le az ingyenes PDF Áttörés – Az inzulin felfedezésének kalandos története fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Áttörés – Az inzulin felfedezésének kalandos története PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Áttörés – Az inzulin felfedezésének kalandos története (pdf, epub és mobi)

Áttörés – Az inzulin felfedezésének kalandos története leírása

Az inzulin felfedezése és gyakorlati alkalmazása az orvostudomány fejlődésének egyik legnagyobb mérföldköve, hiszen a megelőzően az inzulinhiányos cukorbetegek számára a diagnózis egyet jelentett a rövid időn belül bekövetkező halállal. Az Áttörés – Elizabeth Hughes valóságos történetén keresztül mutatja be az inzulin felfedezésének eseményeit, mely egy valóságos tudományos áttörés. A 14 éves kislány az első inzulinkezelésben részesülő betegek egyike, akinek küzdelme a halálos kór ellen meghozza gyümölcsét, hiszen időközben Banting és Best felfedezi az inzulint, mely a kis beteg számára az életet jelenti. A történetből megismerhetjük a beteg kislány és szüleinek élethalál-harcát, versenyfutását az idővel, az ő szemükön keresztül a kutatás és a tudósok féltékenységtől, versengéstől már akkor sem mentes világát, valamint egy indianapolisi gyógyszervállalat, a Lilly küzdelmét az üzleti életben annak érdekében, hogy Elizabeth életmentő gyógyszere ezrek és milliók számára is hozzáférhető legyen.
A könyv egyszerre írja le az inzulin felfedezéséig elvezető megpróbáltatásokat és a diabétesz kínjait betegek, családtagok és orvosok szemszögéből, lebilincselő történetbe foglalva korunk egyik legnagyobb orvosi felfedezését.

Leave Your Comment