Asszisztok betegségekre és sérülésekre

2019-03-13   |   by admin

A könyv tartalma:

L. Ron Hubbard - Asszisztok betegségekre és sérülésekre

Letöltés Asszisztok betegségekre és sérülésekre könyvet pdf, epub és mobi

Asszisztok betegségekre és sérülésekre.pdf
Asszisztok betegségekre és sérülésekre.epub
Asszisztok betegségekre és sérülésekre.mobi


A könyv részletei Asszisztok betegségekre és sérülésekre

Töltse le az ingyenes PDF Asszisztok betegségekre és sérülésekre fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Asszisztok betegségekre és sérülésekre PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Asszisztok betegségekre és sérülésekre (pdf, epub és mobi)

Asszisztok betegségekre és sérülésekre leírása

Az emberek néha megsérülnek az élet folyamán. Az emberi test ki van téve betegségeknek, sérüléseknek és különféle véletlen vagy szándékos természetű baleseteknek. A vallások évszázadokon keresztül igyekeztek enyhíteni az ember testi szenvedését. A módszerek az imától a kézrátételig terjedtek, és számos babona próbált magyarázatot adni esetenkénti hatékonyságukra. Mindamellett közkeletű meggyőződés volt – függetlenül a használt módszertől –, hogy a szellem képes hatni a testre. Ma az orvostudomány a testet gyógykezeli, ha valami nincs rendben vele. Majdnem teljesen figyelmen kívül hagyja azonban a szellemi lénynek a testéhez fűződő kapcsolatát, és azt a hatást, amelyet a lény a testére gyakorol. Az igazság az, hogy maga az egyén – a szükséges orvosi gyógykezelés után – óriási mértékben képes befolyásolni a testét és a testének egészségét vagy betegségét.

L. Ron Hubbard a felfedezéseiből számos alkalmazást fejlesztett ki a személy testi nehézségeinek mentális (az elmét érintő) és szellemi megközelítésére. És ahogy egyre több technika fejlődött ki, a technológiák új csoportja került használatba, amelyet „asszisztoknak” neveznek. Az asszisztok szinte korlátlanul sokféleképpen alkalmazhatóak. Mindig segítenek, és gyakran csodás eredményeket hoznak. Ma több tucat assziszt létezik rengetegféle állapotra. Ez a tanfolyam és a hozzá tartozó füzet tartalmaz néhányat a legalapvetőbbek és legszélesebb körben használtak közül.

Leave Your Comment