Asszíria és Babilónia

2019-04-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Alfredo Rizza - Asszíria és Babilónia

Letöltés Asszíria és Babilónia könyvet pdf, epub és mobi

Asszíria és Babilónia.pdf
Asszíria és Babilónia.epub
Asszíria és Babilónia.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Történelmi
  • Kötés:
  • ISBN: 9789636890667
  • Cikkszám: 1021802
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Asszíria és Babilónia

Töltse le az ingyenes PDF Asszíria és Babilónia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Asszíria és Babilónia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Asszíria és Babilónia (pdf, epub és mobi)

Asszíria és Babilónia leírása

Ez a kötet azokkal az ókori kultúrákkal foglalkozik, melyek egymást követve jelentek meg s tűntek el Mezopotámiában, az Eufrátesz és a Tigris folyó közti térségben, és melyeket manapság általában az asszírokkal és a babilóniaiakkal szoktak azonosítani.

Az újkőkorral, illetve a korai sumer civilizációval kezdődően e könyv lapjain szerepelnek a térség legfontosabb történelmi eseményei, uralkodói. Az asszírok és a babilóniaiak felbecsülhetetlen művészeti, tudományos és irodalmi alkotásai megihlették a görögöket és a perzsákkat, akiknek ezen ősi civilizációk iránti tisztelete és áhitata még évszázadokig át- meg átszőtte a történelmi visszaemlékezéseket, mielőtt megfakultak és eltorzultak volna, vagy végleg a feledés homályába merültek. A kalandos közel-keleti felfedező utazások, a nagy horderejű ásatási expedíciók hatalmas mennyiségű, komoly művészeti, irodalmi és történelmi értéket hoztak a felszínre; ennek következménye az ékírás megfejtése is. Napjainkra jócskán maradt megfejteni való rejtély, és a mezopotámiai kultúrának és történelemnek még ma is akadnak felfedezésre váró területei. E kötet azoknak szól, akik kíváncsian, érdeklődéssel fordulnak az ókori Asszíria és Babilónia civilizációjának pompája, szokásai, eseményei és vívmányai felé, melyek kollektív emlékezetünk szerves részei.

Leave Your Comment