Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja

2019-04-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Matthew J. Kirby - Assassin’s Creed: Last Descendants - A kán sírja

Letöltés Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja könyvet pdf, epub és mobi

Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja.pdf
Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja.epub
Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja.mobi


A könyv részletei Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja

Töltse le az ingyenes PDF Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja (pdf, epub és mobi)

Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja leírása

Owen és barátai vesztettek. Pedig amikor a lehetetlennel dacolva rábukkantak egy ősi és nagy hatalmú relikvia, a legendás Édenszigony egy darabjára,  úgy tűnt, semmi sem állíthatja meg őket. Az Édendarab után rajtuk kívül két rivális szervezet, az Orgyilkos Testvériség és a Templomos Rend is kutatott, ám mielőtt még bármelyikük rátehette volna a kezét, egy ismeretlen harmadik fél szerezte meg. A tizenévesek csapata menthetetlenül szétesett: Owen és barátja, Javier az orgyilkosok oldalára állt, míg a többiek a templomosokkal tartottak.

Az Édenszigony maradék két darabja még mindig felfedezésre vár, és mindkét titkos társaság kész arra, hogy elmenjen a végsőkig. A következő darabot jó eséllyel a mongol hadúrral, Batu kán unokájával, Möngke kánnal együtt temették el, akinek a sírját sohasem találták meg. A két ellentétes oldalon álló fiataloknak vissza kell térniük az Animusba, hogy alámerüljenek a háború tépázta mongol Kína szimulációjába és az idővel versenyt futva felkutassák és biztonságba helyezzék a következő Édendarabot, még mielőtt az ellenség birtokába kerülne.

Leave Your Comment