Assassin’s creed: reneszánsz

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Oliver Bowden - Assassin's creed: reneszánsz

Letöltés Assassin’s creed: reneszánsz könyvet pdf, epub és mobi

Assassin’s creed: reneszánsz.pdf
Assassin’s creed: reneszánsz.epub
Assassin’s creed: reneszánsz.mobi


A könyv részletei Assassin’s creed: reneszánsz

Töltse le az ingyenes PDF Assassin’s creed: reneszánsz fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Assassin’s creed: reneszánsz PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Assassin’s creed: reneszánsz (pdf, epub és mobi)

Assassin’s creed: reneszánsz leírása

„BOSSZÚT ÁLLOK MINDAZOKON, KIK ELÁRULTÁK CSALÁDOMAT. NEVEM: EZIO AUDITORE DA FIRENZE. ORGYILKOS VAGYOK…”

Egy bosszúra szomjas fiatalember eposzi méretű küldetésre indul, miután Itália uralkodó dinasztiái elárulták őt. Ám ahhoz, hogy visszaállítsa családja becsületét, és véget vessen hazája romlásának, ki kell tanulnia az orgyilkosok mesterségét.

Miközben a szabadságért és igazságért harcol, Ezio útját olyan kiváló elmék segítik, mint Leonardo da Vinci és Niccolò Machiavelli, akik – mint koruk legbölcsebb gondolkodói – beavatják a túlélés fortélyaiba.

Társai számára Ezio fogja megtestesíteni az erőt, mely elsöpri a régit, és újat hoz a helyébe. Ellenségei szemében pedig fenyegető jelképpé válik, kinek rendeltetése, hogy eltiporja a zsarnokságot, mely Itália népét sanyargatja.

Kezdődjék a hatalom, az összeesküvés és a bosszú örök színjátékának reneszánsz krónikája.

HISZEN AZ IGAZSÁGOT VÉRREL ÍRJÁK.

Leave Your Comment