Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete

2019-02-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Matthew J. Kirby - Assassin's Creed: Last Descendants - Az istenek végzete

Letöltés Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete könyvet pdf, epub és mobi

Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete.pdf
Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete.epub
Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete.mobi


A könyv részletei Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete

Töltse le az ingyenes PDF Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete (pdf, epub és mobi)

Assassin’s Creed: Last Descendants – Az istenek végzete leírása

Csupán egyetlen, utolsó darab maradt rejtve az Édenszigonyból – Isaiah, a köpönyegforgató templomos már megtalálta a nagyhatalmú relikvia hitvilláját és félelemvilláját. Ha az odaadásvillára is ráteszi a kezét, nem lesz senki, aki legyőzhetné. Közben Owennek és társainak sikerül egy lehetetlennek tűnő szövetséget létrehoznia az Orgyilkosok és a Templomosok között, hogy közös erővel megállítsák Isaiah-t, amíg nem késő.

Több mint ezer évvel korábban egy dán legendás harcos, Erős Styrbjörn, a dán király, Kékfogú Harald ellen vezette a jomsvikingeket. A véráztatta viking csataterek rejtik a hűségvilla titkait, és a fiatalokat összekötő, ősi kapcsolat nyitját. A történelmet már kőbe vésték. A többi csak Owenen, Javieren és alkalmi szövetségeseiken múlik. Tetteik örökre megváltoztatják majd az Assassin’s Creed világát.

Leave Your Comment