Árpád népe – A magyarok története 997-ig

2019-08-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Siklódi Csilla - Árpád népe - A magyarok története 997-ig

Letöltés Árpád népe – A magyarok története 997-ig könyvet pdf, epub és mobi

Árpád népe – A magyarok története 997-ig.pdf
Árpád népe – A magyarok története 997-ig.epub
Árpád népe – A magyarok története 997-ig.mobi


A könyv részletei Árpád népe – A magyarok története 997-ig

Töltse le az ingyenes PDF Árpád népe – A magyarok története 997-ig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Árpád népe – A magyarok története 997-ig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Árpád népe – A magyarok története 997-ig (pdf, epub és mobi)

Árpád népe – A magyarok története 997-ig leírása

Csak annak a népnek van jövője, amelyik ismeri múltját – a régi mondást szem előtt tartva lép az iskolás olvasóközönség elé új sorozatával a Gulliver Kiadó. A Magyar históriák nyolc kötetének lapjain az ősidőktől napjainkig elevenedik meg a magyarság története, felidézve a régi mondákat és hagyományokat, a gyakran legendák övezte tragikus vagy dicső eseményeket, a messzi távolba vesző századok és a közelmúlt történéseit.

Az első könyv, az ÁRPÁD NÉPE képzeletbeli utazásra hívja az olvasót, áttekintve népünk régmúltját az őshazától egészen a honfoglalás koráig. Felvillantja a Kárpát-medencében hosszabb-rövidebb ideig megtelepedett népek, a kelták, rómaiak, hunok, avarok életét. Bemutatja a magyarság hosszú vándorlását a „népek országútján”, s honszerző eleink mindennapjait, a mesterségek ismerőit csakúgy, mint az ősi hitvilágot, viseletet, szokásokat. Eleven képet fest a sokáig legyőzhetetlennek hitt kalandozó seregek hadjáratairól, végül a keresztény magyar állam alapjait megteremtő Géza fejedelem uralkodásáról.

Leave Your Comment