Árnyak ura – Gonosz fortélyok 2.

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Cassandra Clare - Árnyak ura - Gonosz fortélyok 2.

Letöltés Árnyak ura – Gonosz fortélyok 2. könyvet pdf, epub és mobi

Árnyak ura – Gonosz fortélyok 2..pdf
Árnyak ura – Gonosz fortélyok 2..epub
Árnyak ura – Gonosz fortélyok 2..mobi


A könyv részletei Árnyak ura – Gonosz fortélyok 2.

Töltse le az ingyenes PDF Árnyak ura – Gonosz fortélyok 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Árnyak ura – Gonosz fortélyok 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Árnyak ura – Gonosz fortélyok 2. (pdf, epub és mobi)

Árnyak ura – Gonosz fortélyok 2. leírása

A napos Los Angeles igazán sötét hely is tud lenni.

Emma Carstairs végre megbosszulta a szülei halálát. Azt hitte, békében élhet, mégsem tud megnyugodni. Hiába vágyakozik Julian után, meg kell védenie őt a parabataiok közötti szerelem rettenetes következményeitől, ezért inkább a fiú bátyjával, Markkal jár. Mark azonban öt évet töltött a tündérek között – vajon lehet-e még belőle valaha igazi árnyvadász?

Tündérföldén sincsen nyugalom. Az ellentündérek királya belefáradt a hidegbékébe, és többé nem hajlandó úgy ugrálni, ahogy az árnyvadászok fütyülnek. A tündérkirálynővel kötött alku és a Klávé törvényei között egyensúlyozva Emmának, Juliannek és Marknak meg kell találnia a módját, hogy megvédjék mindazt, ami kedves a szívüknek, még mielőtt túl késő lenne.

Gazdagítsd az élményeidet!

Leave Your Comment