Árnyak könyve

2019-08-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Kuruc Attila - Árnyak könyve

Letöltés Árnyak könyve könyvet pdf, epub és mobi

Árnyak könyve.pdf
Árnyak könyve.epub
Árnyak könyve.mobi


  • Könyv Guru Kft.
  • Szórakoztató irodalom
  • 284 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155803376
  • Cikkszám: 1068264
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Árnyak könyve

Töltse le az ingyenes PDF Árnyak könyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Árnyak könyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Árnyak könyve (pdf, epub és mobi)

Árnyak könyve leírása

„Ha ​a sötétség megtalál minket és csontunkig hatoló fájdalmat kapunk tőle, akkor azt el kell fogadnunk, mint egy ajándékot. Nem szabad menekülni előle, át kell élni a lehető legmélyebben. Magunkba kell, hogy öleljük és eggyé kell vele válnunk, mígnem teljesen a részünkké nem lesz. Aztán meg kell fordítani ezt a hatalmas energiát, és felhasználva azt tovább kell menni az úton, mely tisztábbá válik az élmény által. A sötétség és a fájdalom a barátaink kell, hogy legyenek.”

Az alkoholista Harry Bradford az öngyilkosság gondolatával játszik, miután nem tudja túltenni magát felesége halálán. Amikor azonban betér egy antikváriumba, céltalan élete új értelmet nyer. Anne és Jim Dalton boldog házasságban élnek kisfiukkal, Adammel együtt. Az idillnek akkor szakad vége, mikor egy nap Adam nem jön haza az iskolából. Másnap a rendőrség egy elhagyatott házban találja meg a fiú megcsonkított holttestét, aki kegyetlen rituális gyilkosság áldozata lett. Miután a házaspár és Harry útjai egy ősi kötet, az Árnyak könyve által keresztezik egymást, Anne és Jim előtt egy addig ismeretlen világ tárul fel, felcsillan a remény, hogy újra magukhoz ölelhetik imádott gyermeküket. De az út, amire ráléptek, fájdalommal, vérrel és halállal van kikövezve. Végén talán emberségük utolsó morzsáját is fel kell adniuk.

Leave Your Comment