Árny – Ha ütött az utolsó órád…

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Darren Shan - Árny - Ha ütött az utolsó órád...

Letöltés Árny – Ha ütött az utolsó órád… könyvet pdf, epub és mobi

Árny – Ha ütött az utolsó órád….pdf
Árny – Ha ütött az utolsó órád….epub
Árny – Ha ütött az utolsó órád….mobi


A könyv részletei Árny – Ha ütött az utolsó órád…

Töltse le az ingyenes PDF Árny – Ha ütött az utolsó órád… fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Árny – Ha ütött az utolsó órád… PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Árny – Ha ütött az utolsó órád… (pdf, epub és mobi)

Árny – Ha ütött az utolsó órád… leírása

„Emberi szivacs vagyok, aki emlékeket szív magába. Képességemre csak kevéssel újjászületésem után jöttem rá. Győzelmünk éjszakáján hosszan ölelgettük egymást Beranabusszal. Ekkor történhetett, hogy az emlékei átszivárogtak belém.Nem szeretem ezt a képességemet. Tolakodó és alattomos. Remélem, hogy talán kárt nem okozok vele.”

Eljött a világégés és a végítélet. Ám a világ mégsem ért véget. A pusztításból új élet keletkezett. Bec visszatért az évszázados fogságból, hogy ismét felvegye a harcot a Démonvilággal. Varázshatalma erősebb, mint valaha, de a démonok mellett is feltűnik egy újabb sötét pusztító erő.
Már nem Vész herceg az emberiség legfenyegetőbb ellensége…

Leave Your Comment