Arkangyal jóskártya

2019-08-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Doreen Virtue - Arkangyal jóskártya

Letöltés Arkangyal jóskártya könyvet pdf, epub és mobi

Arkangyal jóskártya.pdf
Arkangyal jóskártya.epub
Arkangyal jóskártya.mobi


A könyv részletei Arkangyal jóskártya

Töltse le az ingyenes PDF Arkangyal jóskártya fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Arkangyal jóskártya PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Arkangyal jóskártya (pdf, epub és mobi)

Arkangyal jóskártya leírása

Pozitív és szeretetteljes Angyaltarot.

A tarot régóta nagy tiszteletnek örvendő jóslási módszer, amely részletes és pontos olvasatot tesz lehetővé. Doreen Virtue és Radleigh Valentine megalkották az első olyan tarot-kártyát, amely teljes mértékben pozitív szemléletű, szeretetteljes és méltó a bizalmunkra. A lapokon szereplő összes üzenet – ahogyan Steve A. Roberts képei is – pozitív és szépséges, miközben a kártyacsomag őrzi a hagyományos tarot-kártyák varázslatos hatékonyságát. Az útmutató könyvecske elmagyarázza a pontos olvasathoz vezető lépéseket, és bővebben kifejti az egyes lapok jelentését.
Az Angyaltarot gazdag jelképvilága – amelyben az angyalok és arkangyalok mellett sárkányok, egyszarvúak, tündérek és sellők is szerepelnek – ösztönző útmutatással szolgál mindannyiunk számára akár mindennapjaink során, akár pedig életünk nagy fordulópontjainál.

Leave Your Comment