Aranyozás és polikrómia

2019-03-14   |   by admin

A könyv tartalma:

Ludvig Losos - Aranyozás és polikrómia

Letöltés Aranyozás és polikrómia könyvet pdf, epub és mobi

Aranyozás és polikrómia.pdf
Aranyozás és polikrómia.epub
Aranyozás és polikrómia.mobi


A könyv részletei Aranyozás és polikrómia

Töltse le az ingyenes PDF Aranyozás és polikrómia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Aranyozás és polikrómia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Aranyozás és polikrómia (pdf, epub és mobi)

Aranyozás és polikrómia leírása

Ezt a különleges kiadványt elsősorban művészettörténészeknek, műemlékvédelmi szakembereknek, restaurátoroknak ajánljuk.

A könyv az ókortól napjainkig mutatja be ennek az egyedülálló mesterségnek a történetét. Részletesen szemlélteti a mesteremberek által alkalmazott rendkívül válttozatos technikai fogásokat és a számos alapanyagot, amelyekkel dolgoznak.

Megtudhatjuk, miként kell aranyozni a különböző felületeket (például a rézfelületeket vagy a követ) vagy, hogy milyen színezőanyagokat használtak a régi korok mesterei (pl.: a csülleng leveléből kék festék nyerhető). De olyan különleges információt is találunk ebben a komoly szakkönyvben, mint például a fényezett fehér eredeti 18. századi receptje.

A könyv kiváló alapja lehet egy kutatómunkának, de remek tankönyv a mesterség elsajátításához is.

Leave Your Comment