Aranyhaj

2019-04-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Emily Bevens - Aranyhaj

Letöltés Aranyhaj könyvet pdf, epub és mobi

Aranyhaj.pdf
Aranyhaj.epub
Aranyhaj.mobi


A könyv részletei Aranyhaj

Töltse le az ingyenes PDF Aranyhaj fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Aranyhaj PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Aranyhaj (pdf, epub és mobi)

Aranyhaj leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019-08-30

Aranyhaj története megmutatja a szeretet erejét, mely képes elpusztítani a gonoszságot,
bármilyen hatalmas is az.

Aranyhaj az egész életét egy toronyba zárva töltötte.
Egy nap egy herceg meghallotta a lány gyönyörű énekét, és beleszeretett a hangjába. Megpróbálta kiszabadítani, de a boszorkány is résen volt…

A legszebb és legismertebb klasszikus mesék ezúttal új ruhába bújtak. A szülőknek saját gyermekkorukból ismerős történetek most a legkisebbeknek szolgálnak örök tanulságokkal, melyeket majd talán ők is továbbadnak egyszer saját csemetéiknek.

Ha neked is elnyerte a tetszésedet, keresd a sorozat további részeit is, A rút kiskacsát, A kis hableányt, Hamupipőkét és A szépség és a szörnyeteget.

Leave Your Comment