Aradia, avagy A boszorkányok evangéliuma

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

Charles G. Leland - Aradia, avagy A boszorkányok evangéliuma

Letöltés Aradia, avagy A boszorkányok evangéliuma könyvet pdf, epub és mobi

Aradia, avagy A boszorkányok evangéliuma.pdf
Aradia, avagy A boszorkányok evangéliuma.epub
Aradia, avagy A boszorkányok evangéliuma.mobi


  • Hermit Könyvkiadó
  • Ezotéria
  • 172 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789639231870
  • Cikkszám: 1021674
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Aradia, avagy A boszorkányok evangéliuma

Töltse le az ingyenes PDF Aradia, avagy A boszorkányok evangéliuma fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Aradia, avagy A boszorkányok evangéliuma PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Aradia, avagy A boszorkányok evangéliuma (pdf, epub és mobi)

Aradia, avagy A boszorkányok evangéliuma leírása

Az Aradia, avagy a Boszorkányok Evangéliuma a toscana-i “vecchia religione”, régi vallás legendáit és varázslatait foglalja magába. Gyűjtője, C. G. Leland képzett néprajzkutató, és a legendák világában kiválóan otthon van, ugyanakkor mentes mindazon álszent miszticizmustól, mely a New Age felbukkanásával ragályként terjedt el az “ezoterikus” írók körében.
E mű jelentős részét egy Maddalena nevű strega (itáliai “boszorkány”) gyűjtötte össze, ő küldte el Lelandnak. Csodálatos legendákat rejt a szöveg. Egy teremtésmítosszal kezdődik: Diana, a sötétség kiválasztja magából a Fényt, Lucifert, majd újra egyesülni akar vele, de a Fény menekül a Sötétség elől, így lettek a nappalok és éjszakák. Történet történetet követ, és az ember lassan megérti Leland lelkesedését a téma iránt – az ősi korok hangulata lengi be az egész művet. A mítoszokba eredeti, ősi varázsszövegek vannak szőve, így egyaránt élvezetes olvasmányélmény az ezoterikus művészetek tanulmányozóinak, és a legendák rajongóinak.

Leave Your Comment