Anjouk VI. – Királyok éneke

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Bíró Szabolcs - Anjouk VI. - Királyok éneke

Letöltés Anjouk VI. – Királyok éneke könyvet pdf, epub és mobi

Anjouk VI. – Királyok éneke.pdf
Anjouk VI. – Királyok éneke.epub
Anjouk VI. – Királyok éneke.mobi


  • ATHENAEUM 2000 KÖNYVKIADÓ KFT.
  • Szépirodalom
  • 432 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789632938813
  • Cikkszám: 1071585
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Anjouk VI. – Királyok éneke

Töltse le az ingyenes PDF Anjouk VI. – Királyok éneke fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Anjouk VI. – Királyok éneke PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Anjouk VI. – Királyok éneke (pdf, epub és mobi)

Anjouk VI. – Királyok éneke leírása

1333. A visegrádi udvar negyedik éve folytat tárgyalásokat Nápollyal, amikor Anjou Károly végre személyesen is visszatérhet gyermekkora helyszínére, a mesés Dél-Itáliába, ahova ötéves fiát is magával viszi. Tervei szerint, miután eljegyezte Bölcs Róbert unokáját, András herceg lehet a Szicíliai Királyság jog szerinti örököse.
Az uralkodó távollétében Magyarországon kezd megbomlani az évtizedek munkájával megszilárdított belső rend. A zavargások megfékezése Erzsébet királynéra hárul, aki újabb gyermeke elveszítésével egyre erősebben láncolja magához legidősebb fiát, Lajos herceget.
Mindeközben a szomszédos királyságokban is fontos változások mennek végbe. A térség fejedelmei Visegrádon gyűlnek össze, hogy egymással békét, mások ellen pusztító szövetséget kössenek.
Bátor Szilárd udvari fegyvernökként találja magát a király kíséretében. Igyekszik átlépni múltja sötét árnyain, de gyermekéveit maga mögött hagyva még mindig túl sok kérdés tornyosul előtte. Míg a feje fölött hatalmasok játszmája zajlik, ő csupán élni szeretne – rájönni, mi a valódi öröksége.

A Királyok éneke, mely az Arany Visegrád-trilógia zárókötete, Anjou Károly utolsó nagy uralkodói korszakának éveit, a nemzetközi diplomácia terén elért eredményeit meséli el, miközben tovább szövi valós és fiktív hősei történetét. Lapjain régről ismert és új szereplők egyaránt felbukkannak, hogy a maguk módján mind részeseivé váljanak egy birodalom sorsának, a Magyar Királyság vérrel és arannyal írt történelmének.

Leave Your Comment