Amor Fati – Szeresd a sorsodat!

2019-02-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Popper Péter - Amor Fati - Szeresd a sorsodat!

Letöltés Amor Fati – Szeresd a sorsodat! könyvet pdf, epub és mobi

Amor Fati – Szeresd a sorsodat!.pdf
Amor Fati – Szeresd a sorsodat!.epub
Amor Fati – Szeresd a sorsodat!.mobi


  • Saxum Kiadó
  • Pszichológia
  • 200 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632482514
  • Cikkszám: 1048410
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Amor Fati – Szeresd a sorsodat!

Töltse le az ingyenes PDF Amor Fati – Szeresd a sorsodat! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Amor Fati – Szeresd a sorsodat! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Amor Fati – Szeresd a sorsodat! (pdf, epub és mobi)

Amor Fati – Szeresd a sorsodat! leírása

Amor Fati, ez a bölcs Nietzsche-i gondolat, ami erről a könyvről elsőre eszébe juthat az embernek. Szeresd a szükségszerűt, szeresd a sorsodat. A könyv fejezeteiből első pillantásra kiderül, milyen széles spektrumokon keresztül közelíti meg a szerző az embert és sorsát, helyzetét a világban. Természetesen a tudományosság igénye nélkül. Nem hirdet osztatlan igét, sem bizonyosságot. Úgy ír, mint egy mesélő, mint egy olyan ember, akit minden érdekel, és úgy, ahogy azt mindig is vallotta magáról. Ő az a fajta szkeptikus, aki nem a mindent tagadás híve, hanem aki mindent lehetségesnek tart e világban és a túlvilágon egyaránt. Hol nagyon kicsinynek érezzük magunkat, hol pedig hatalmasnak. De a lényeg végül mégiscsak az lesz, hogy rá kell döbbennünk mennyire behatárolt keretek között éljük életünket, még akkor is, ha ez számunkra néha a végtelenbe tűnőnek tart. Kiszolgáltatottak vagyunk az elemeknek, a saját megjelenési formánknak, érzékeinknek. Mégis oly sok csoda van bennünk és létezik körülöttünk, hogy egy élet is kevés elmerengenünk mindezen. Megismerni pedig szinte lehetetlen vállalkozás. Végül marad a fenti gondolat, hogy az egyetlen értelmes dolog elfogadni és szeretni azt amilyenek vagyunk, azt, amivé lettünk, teremtettünk.
És talán ide illő még az alábbi elgondolkodtató idézet Jungtól:
“Félelmetes kaland odaadni magunkat Istennek, s ugyanoly egyszerű, mint minden olyan helyzet, amelynek az ember már nem lehet ura.”

Leave Your Comment