Amit csak a szívével lát az ember

2019-03-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Mariana Leky - Amit csak a szívével lát az ember

Letöltés Amit csak a szívével lát az ember könyvet pdf, epub és mobi

Amit csak a szívével lát az ember.pdf
Amit csak a szívével lát az ember.epub
Amit csak a szívével lát az ember.mobi


  • Tericum Kiadó Kft.
  • Regény
  • 328 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789634380498
  • Cikkszám: 1066199
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Amit csak a szívével lát az ember

Töltse le az ingyenes PDF Amit csak a szívével lát az ember fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Amit csak a szívével lát az ember PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Amit csak a szívével lát az ember (pdf, epub és mobi)

Amit csak a szívével lát az ember leírása

Egy westerwaldi kis falucskában él a hetvenéves Selma, aki azonkívül, hogy úgy néz ki, mint egy híres tévés műsorvezető, a halál kényszerű hírnöke. Valahányszor egy okapi jelenik meg álmában, a faluban egy napon belül valaki meg fog halni. Ezért aztán a furcsa álmot követő 24 órát a falu valamennyi lakója készenléti állapotban tölti: ki vágyva a halálra, ki rettegve az eljövetelétől. A feltételezett utolsó napon régi titkok kerülnek felszínre, vagy épp ellenkezőleg: elhallgatott vágyak és érzelmek merülnek újra feledésbe.

A falu egyébként hétköznapi életében mégis lépten-nyomon varázslatos dolgok történnek, de semmi sem történik véletlenül, mert csodálatos módon a végén minden mindennel összefüggésbe kerül.

A mélyen emberi, szívet és lelket melengető regény barátságról, szövevényes emberi kapcsolatokról és nem utolsósorban szeretetről és szerelemről szól. Mariana Leky remek mesemondó: regénye letehetetlen olvasmány. Nem véletlen, hogy az utóbbi évek egyik legsikeresebb könyve volt Németországban, és hónapokig szerepelt a német bestsellerlistákon. Több nyelvre is lefordították.

Leave Your Comment