Amikor minden darabokra hullik

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Pema Chödrön - Amikor minden darabokra hullik

Letöltés Amikor minden darabokra hullik könyvet pdf, epub és mobi

Amikor minden darabokra hullik.pdf
Amikor minden darabokra hullik.epub
Amikor minden darabokra hullik.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 211 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789635299645
  • Cikkszám: 1070520
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Amikor minden darabokra hullik

Töltse le az ingyenes PDF Amikor minden darabokra hullik fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Amikor minden darabokra hullik PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Amikor minden darabokra hullik (pdf, epub és mobi)

Amikor minden darabokra hullik leírása

Pema Chödrön amerikai buddhista szerzetes nő, Csögjam Trungpa, a híres mester egyik első tanítványa. Amikor minden darabokra hullik című könyve együttérző hangon szólítja meg azokat, akiknek széthullóban van az életük. A kötet Pema Chödrön 1987 és 1994 között tartott beszédeit gyűjti csokorba, olyan bölcsességeket és gondolatokat átnyújtva, melyek enyhíthetnek a nehéz idők fájdalmán, és segítik az olvasót a feldolgozásban és a továbblépésben.
Az írónő elmondja, miként használjuk a szenvedést bölcsességünk, együttérzésünk és bátorságunk növelésére, vagy hogyan teremthetünk nyílt, bensőséges kapcsolatot embertársainkkal. Beszél arról is, hogy milyen eszközökkel fordíthatjuk visszájára rossz szokásainkat, miként állhatunk helyt nehéz, zavaros helyzetekben, vagy hogyan válhatunk együttérzővé. 
Az életben többnyire olyankor kerül karnyújtásnyi közelségbe a boldogság, amikor éppen a fájdalom és a szenvedés elől menekülünk. Pema Chödrön szerint akkor cselekszünk a legjobban, ha ilyenkor feladjuk szokásos reakcióinkat, elengedjük elvárásainkat, és az ősi tanításokhoz folyamodunk. Ha a tőlünk telhető legnagyobb nyitottsággal és kíváncsisággal közelebb lépünk fájdalmunk forrásához, megszemléljük azt, megnyugszunk az élet lényegét jelentő otthontalanságban. A káosz kellős közepén felfedezhetjük az igazságot és a szeretetet. Mindkettő örök és elpusztíthatatlan.

Leave Your Comment