Amíg kinyílik a szemünk

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Mira Sabo - Amíg kinyílik a szemünk

Letöltés Amíg kinyílik a szemünk könyvet pdf, epub és mobi

Amíg kinyílik a szemünk.pdf
Amíg kinyílik a szemünk.epub
Amíg kinyílik a szemünk.mobi


A könyv részletei Amíg kinyílik a szemünk

Töltse le az ingyenes PDF Amíg kinyílik a szemünk fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Amíg kinyílik a szemünk PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Amíg kinyílik a szemünk (pdf, epub és mobi)

Amíg kinyílik a szemünk leírása

Ez nem egy rózsaszínű lányregény, ha arra számítottál, helyezd vissza a polcra, és felejtsd el! Ha mégis kinyitottad, akkor már csak egyet tanácsolhatok: vegyél ki szabadságot, kapcsold ki a telefonodat, és maradj egyedül!
Szenvedélyes szikrázás, pimasz őszinteség egy mindent elsöprő kínkötelékben és végül letaszítottság, a valóság létlejtőjén. Fehérgallér és hivalkodás, kozmetikázatlanul. Izgalom, erotika, titkok, luxus. Az alvilág összefonódva az ország rejtélyes, leggazdagabbjaival, mocskos magánéletük, különös szokásaik egy gyönyörű lány életútján át, szexszel ízfokozva.
Olvasol vagy lemaradsz?

Leave Your Comment