Ambrózy báró esetei III. – Ármány és kézfogó

2019-02-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Böszörményi Gyula - Ambrózy báró esetei III. - Ármány és kézfogó

Letöltés Ambrózy báró esetei III. – Ármány és kézfogó könyvet pdf, epub és mobi

Ambrózy báró esetei III. – Ármány és kézfogó.pdf
Ambrózy báró esetei III. – Ármány és kézfogó.epub
Ambrózy báró esetei III. – Ármány és kézfogó.mobi


A könyv részletei Ambrózy báró esetei III. – Ármány és kézfogó

Töltse le az ingyenes PDF Ambrózy báró esetei III. – Ármány és kézfogó fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ambrózy báró esetei III. – Ármány és kézfogó PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ambrózy báró esetei III. – Ármány és kézfogó (pdf, epub és mobi)

Ambrózy báró esetei III. – Ármány és kézfogó leírása

“A naptár 1900-ról lassanként 1901-re vált, miként a négy esztendővel korábban elrabolt Hangay Emma ügye is hátborzongató fordulatot vesz. Ambrózy báró, az Osztrák-Magyar Monarchia első magándetektívje és hű segítőtársa, Mili kisasszony új nyomra lel, ám az ösvény, melyre ezáltal lépnek, sokkal tüskésebb, nyaktörőbb és veszélyesebb, mint azt bármelyikük is sejtené. Vajon a morc báró miért válik egyre titokzatosabbá, sőt, kegyetlenné és gonosszá azokkal szemben, akik szeretik, s hogyan lesz képes mindezt Mili kisasszony elviselni? Mit rejt a Magyar utcai ház, miért lop lovat Mück Márika, kinek vall szerelmet Tarján Vili, és hány holttest kell még ahhoz, hogy a háttérben működő gonosztevők nehéz vasba veressenek?
A békebeli bűn- és szívügyek, melyek a Leányrablás Budapesten és A Rudnay-gyilkosságok című regényekben még homályban maradtak, most végre tán megoldásra lelnek.

Leave Your Comment