Alternatívák könyve III. – Összmagyar alternatíva

2019-03-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Molnár Gusztáv - Alternatívák könyve III. - Összmagyar alternatíva

Letöltés Alternatívák könyve III. – Összmagyar alternatíva könyvet pdf, epub és mobi

Alternatívák könyve III. – Összmagyar alternatíva.pdf
Alternatívák könyve III. – Összmagyar alternatíva.epub
Alternatívák könyve III. – Összmagyar alternatíva.mobi


  • Pro Philosophia Kiadó
  • Tudományos könyvek
  • 408 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9786068074092
  • Cikkszám: 1043384
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Alternatívák könyve III. – Összmagyar alternatíva

Töltse le az ingyenes PDF Alternatívák könyve III. – Összmagyar alternatíva fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Alternatívák könyve III. – Összmagyar alternatíva PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Alternatívák könyve III. – Összmagyar alternatíva (pdf, epub és mobi)

Alternatívák könyve III. – Összmagyar alternatíva leírása

“Ennek a könyvnek, amely harmadik a sorban, az Alternatívák könyvének 2007-ben megjelent első két kötete után, szinte minden bekezdését megcáfolta a történelem. Én mégis szeretem. Nem azért, mert az enyém, hanem azért, mert hiteles tanúja – ezt, úgy vélem, nyugodt lelkiismerettel állíthatom – a kommunizmus bukása előtti és utáni magyar históriának, amikor még nem dőltek el egyértelműen a dolgok. Pontosabban annak a sokakat meglepetésként érő elementáris módnak, ahogyan a rendszerváltozással együtt a magyar kérdés, az összmagyarság kérdése felmerült.”
Műfajilag én egy sajátságos naplónak nevezném ezt a könyvet. Ezért ragaszkodtam mindenütt szigorúan az időrendhez, ami sajnos elkerülhetetlenné tett bizonyos ismétlődéseket, hiszen a saját írásaimba – visszamenőleg – nem nyúlhattam bele.
(Hegyközszentimre, 2014. október)
Molnár Gusztáv

Leave Your Comment