Alternatív gyógymódok kézikönyve – Gyermekbetegségek

2019-02-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Christine Gustafson  - Alternatív gyógymódok kézikönyve - Gyermekbetegségek

Letöltés Alternatív gyógymódok kézikönyve – Gyermekbetegségek könyvet pdf, epub és mobi

Alternatív gyógymódok kézikönyve – Gyermekbetegségek.pdf
Alternatív gyógymódok kézikönyve – Gyermekbetegségek.epub
Alternatív gyógymódok kézikönyve – Gyermekbetegségek.mobi


A könyv részletei Alternatív gyógymódok kézikönyve – Gyermekbetegségek

Töltse le az ingyenes PDF Alternatív gyógymódok kézikönyve – Gyermekbetegségek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Alternatív gyógymódok kézikönyve – Gyermekbetegségek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Alternatív gyógymódok kézikönyve – Gyermekbetegségek (pdf, epub és mobi)

Alternatív gyógymódok kézikönyve – Gyermekbetegségek leírása

A szülők számára gyermekük egészsége a világon a legfontosabb! A csecsemők és a gyermekek éretlen immunrendszerük miatt azonban számos betegségre hajlamosak. Ezek nagy részétől nem kell komolyan tartani, mégis nagy ijedtséget okozhat egy-két kellemetlen tünet.

Könyvünk a 28 leggyakoribb gyermekbetegséget taglalja, a bőrproblémáktól kezdve, a légúti fertőzéseken át egészen az elsősegély helyzetekig. Mindezekre a nyugati orvoslás valamint az alternatív orvoslás három fő ága, a hagyományos kínai orvoslás, a homeopátia és a gyógynövény-terápia területéről kínál megoldásokat.

A gyors gyógyulás és a szülők nyugalma érdekében a betegség beazonosítása és a hatékony kezelés kiválasztása az elsődleges feladat. A gyakorlatias tanácsok összegzése után az olvasó tájékozottan dönthet gyermeke egészségéről és kiválaszthatja a számára legelfogadhatóbb kezelési módot.

Leave Your Comment