Altatódal

2019-04-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Sarah Dessen - Altatódal

Letöltés Altatódal könyvet pdf, epub és mobi

Altatódal.pdf
Altatódal.epub
Altatódal.mobi


A könyv részletei Altatódal

Töltse le az ingyenes PDF Altatódal fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Altatódal PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Altatódal (pdf, epub és mobi)

Altatódal leírása

Remy mindig tudja, mikor kell megtartania “A Beszéd”-et egy srácnak – rögtön azután, hogy az első romantikus roham lecseng, de még mielőtt a dolgok túl komolyra fordulnának. Számtalan fiúval járt már, és rengeteget tanult az anyjától is, aki éppen az ötödik férjét fogyasztja.
De akkor miért van az, hogy valahogy sehogy sem akarja ejteni Dextert? Pedig a srác olyan esetlen. És rendetlen. És szétszórt. Ráadásul zenész – épp úgy, mint Remy apja, akit a lány sohasem ismert, mert a férfi lelépett, még mielőtt ő megszületett volna. Lehetséges volna, hogy Remy kapcsolatokra vonatkozó szabályai egyszerre érvényüket vesztik?
Magával ragadó történet egy kőkemény fiatal lányról és egy fiúról, aki arra hivatott, hogy megpuhítsa.

Leave Your Comment