Alpha

2019-06-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Rachel Vincent - Alpha

Letöltés Alpha könyvet pdf, epub és mobi

Alpha.pdf
Alpha.epub
Alpha.mobi


A könyv részletei Alpha

Töltse le az ingyenes PDF Alpha fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Alpha PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Alpha (pdf, epub és mobi)

Alpha leírása

A Tanács új, gátlástalan feje határsértéssel, emberrablással, gyilkossággal és árulással vádolt meg minket. Engem, Jace-t és Marcot. Hát igen, elfoglaltak voltunk mostanában. De eljött az ideje, hogy a kezünkbe vegyük az igazságszolgáltatást, megbosszuljuk a bátyám halálát és kivágjuk a Tanács szívéven terjedő rothadást.
Nem lesz könnyű.
A veszteségek elkerülhetetlenek, de megesküdtem, hogy mindenáron megvédelmezem a falkámat. Marckal az oldalamon – és egy célkereszttel a hátamon – haladok előre a végső leszámolás felé, amely mindent megváltoztat majd.
Végleg.

Leave Your Comment