Álompince és citromos arcvíz – Dombontúli mesék 5.

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Lackfi János - Álompince és citromos arcvíz - Dombontúli mesék 5.

Letöltés Álompince és citromos arcvíz – Dombontúli mesék 5. könyvet pdf, epub és mobi

Álompince és citromos arcvíz – Dombontúli mesék 5..pdf
Álompince és citromos arcvíz – Dombontúli mesék 5..epub
Álompince és citromos arcvíz – Dombontúli mesék 5..mobi


A könyv részletei Álompince és citromos arcvíz – Dombontúli mesék 5.

Töltse le az ingyenes PDF Álompince és citromos arcvíz – Dombontúli mesék 5. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Álompince és citromos arcvíz – Dombontúli mesék 5. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Álompince és citromos arcvíz – Dombontúli mesék 5. (pdf, epub és mobi)

Álompince és citromos arcvíz – Dombontúli mesék 5. leírása

A tizennégy részes mesekönyvsorozat helyszíne a Dombontúli Lakópark, ahol mindig történik valami. Csigalassú Biztibácsi vigyáz az épülő házakra, amelyekbe mindig új állatcsalád költözik, elsőként a kiselefánt, Akác, majd sorban a többiek, a teknős, a zsiráf, az egér, a majom, és többi társuk. Együtt játszanak tűzoltósat, vonatosat, együtt csónakáznak a patakban, és persze együtt is csobbannak bele a vízbe, együtt keresik a titkos átjárót, és a közös játékok során mindannyian jó barátok lesznek. Az utolsó kötetben pedig az is kiderül, hová vezet a titkos átjáró A kötetek mindegyikéhez ajándék plüssállat jár, így a gyerekek is részesei lehetnek a kalandoknak, és eljátszhatják a mesét.

Aktuális könyv ismertetője:
A tilos dolgok a legizgalmasabbak az életben legalábbis Bodza, a majomkislány szerint, akinek hét, összehajtogatható barát lakik a fejében. Lányként lányos játékot játszik, de a lakópark fiúcsapatától sem ijed meg.

Leave Your Comment