Álomkatalógus – Regény és munkafüzet motivációs és meditációs CD-vel

2019-07-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Mátrai Vanda - Álomkatalógus - Regény és munkafüzet motivációs és meditációs CD-vel

Letöltés Álomkatalógus – Regény és munkafüzet motivációs és meditációs CD-vel könyvet pdf, epub és mobi

Álomkatalógus – Regény és munkafüzet motivációs és meditációs CD-vel.pdf
Álomkatalógus – Regény és munkafüzet motivációs és meditációs CD-vel.epub
Álomkatalógus – Regény és munkafüzet motivációs és meditációs CD-vel.mobi


  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 172 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789632911830
  • Cikkszám: 1034612
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Álomkatalógus – Regény és munkafüzet motivációs és meditációs CD-vel

Töltse le az ingyenes PDF Álomkatalógus – Regény és munkafüzet motivációs és meditációs CD-vel fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Álomkatalógus – Regény és munkafüzet motivációs és meditációs CD-vel PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Álomkatalógus – Regény és munkafüzet motivációs és meditációs CD-vel (pdf, epub és mobi)

Álomkatalógus – Regény és munkafüzet motivációs és meditációs CD-vel leírása

Éled az életed minden örömével és kudarcával. Megvannak a szokásaid, körülmények, amikkel elégedetlen vagy, de jelenleg nem nagyon tudsz változtatni rajta…

Aztán egy éjjel történik veled valami. Átlépsz egy másik világba, és az életedben innentől kezdve lassan felkavarodik az addigi állóvíz, amiben léteztél. Azok a gondok, amik a való életedben mindennapos társaid, odaát megszűnnek. Ideát viszont minden egyre rosszabb.
Világosan látod: nem tudod már ugyanabban a formában tölteni a mindennapjaid, ahogy eddig. Ha tovább akarsz élni, fel kell oldanod magadban a másik világ hatására támadt feszültséget.

Az Álomkatalógus belülről mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy megszerezzük az irányítást az életünk felett, hogy szabadon tudjuk meghozni döntéseinket. Az ellentmondásról és annak feloldásáról szól: hogyan vagy képes túllépni a fájdalmon és haragon, amelyek megakadályozzák, hogy a saját életed éld.

A könyvet lezáró munkafüzet, valamint az ébrenléti- és álommeditáció segíti az olvasót, hogy a főhőshöz hasonlóan maga is gyökeres változásokat vigyen véghez a saját életében.

Ha egy éjszakád, ha csak egyetlen éjszakád úgy telne el, hogy az álomnak tekintett események mindegyikének végig tudatában vagy, reggelre megváltozna az egész életed, és semmit sem tartanál lehetetlennek. Akár azt hiteted el magaddal, hogy ez lehetetlen, akár azt, hogy lehetséges igazad van. – Balogh Béla

Leave Your Comment