Álmok, szimbólumok, terápiák

2019-02-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Bagdy Emőke - Álmok, szimbólumok, terápiák

Letöltés Álmok, szimbólumok, terápiák könyvet pdf, epub és mobi

Álmok, szimbólumok, terápiák.pdf
Álmok, szimbólumok, terápiák.epub
Álmok, szimbólumok, terápiák.mobi


  • Kulcslyuk Kiadó Kft.
  • Pszichológia
  • 280 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155281129
  • Cikkszám: 1061139
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Álmok, szimbólumok, terápiák

Töltse le az ingyenes PDF Álmok, szimbólumok, terápiák fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Álmok, szimbólumok, terápiák PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Álmok, szimbólumok, terápiák (pdf, epub és mobi)

Álmok, szimbólumok, terápiák leírása

Ez ​a könyv a számomra legkedvesebb írásaimból született. Már a megírásuk során is éreztem azt az örömöt, hogy bennük megmutathatom, miképpen gondolkodom a lelki folyamatokról, álomról, szimbólumokról és a pszichoterápiás munka rejtelmes világáról. Azt is láttathatom, hogyan dolgozom a lelki erőtérben, amikor nem a szokványos közlési utakon járunk, hanem az ősibb álomnyelven, a képek sokjelentésű tartományában, a szimbólumterápiás lelki ösvényeken.
Szeretem ezt a világot, mert megtapasztalhattam, hogy éber vagy éjszakai álmaink egyaránt a színtiszta igazat üzenik, a legfontosabbat, amit tudatosítanunk kell, meg kell értenünk. Ehhez azonban bele kell tanulnunk a szimbólumok nyelvébe.
Néhány olyan terápiás esettanulmányt is bemutatok, amelyeket csak a szakember kollégáim ismerhetnek, ez idáig nem kerültek széles nyilvánosság elé. Eldöntöttem azonban, hogy kinyitom a titkok ajtaját, és behívom a pszichoterápia (sokszor misztifikált) világába azokat, akik érdeklődnek ez iránt.
Szeretettel ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik ebben az elembertelenedett, eldologiasodott világban egyedül vagy „társas magányban” küzdenek, emberhez méltó létezés, megértő lélek keresésével. Azt üzenem: nézz körül, van segítség, ne félj, nem vagy egyedül!

Leave Your Comment