Alma és az elveszett álmok városa

2019-05-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Hertelendy Anna - Alma és az elveszett álmok városa

Letöltés Alma és az elveszett álmok városa könyvet pdf, epub és mobi

Alma és az elveszett álmok városa.pdf
Alma és az elveszett álmok városa.epub
Alma és az elveszett álmok városa.mobi


  • Főnix Könyvműhely
  • Gyermek és ifjúsági
  • 192 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789637051968
  • Cikkszám: 1045580
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Alma és az elveszett álmok városa

Töltse le az ingyenes PDF Alma és az elveszett álmok városa fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Alma és az elveszett álmok városa PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Alma és az elveszett álmok városa (pdf, epub és mobi)

Alma és az elveszett álmok városa leírása

Lampbridge de Flotta a csodák városa. A magasba nyúló, furcsa üvegépületek felett léghajók úsznak, esténként pedig a gázlámpák pazar színei festik meg az utcákat határoló fogadók, üzletsorok és céhek épületeit. A mérnöki tervezés műve mind, mert ezen a tájon ők az urak. Pedig a mechanikus csodák mögött a köznapi munkákat végző mágusok azok, akik valójában Lampbridge gépezetét mozgásban tartják. 
Egy napon Juna, az ifjú órásinas váratlanul elbóbiskol, ezért lekési az inasvizsgáját. Városszerte egyre többen alszanak el a legkülönösebb helyzetekben, a legváratlanabb időpontokban. Lassan nyilvánvalóbbá válik, hogy a furcsa események mögött valami rejtély lapul. 
Történetünk mégsem itt kezdődik, hanem egy másik világban, ahol Alma, a tíz éves diáklány, szüleivel és testvéreivel Tokióba költözik, majd bérelt házuk padlásán egy különös órát talál. 
Vajon mi köti össze a két világot, ki suttog Alma iskolájában egy közönségesnek tűnő szekrényéből, és messze innen, miért forgatják fel Lampbridge de Flottát a város bűnbandái, a titokzatos Utazót keresve? 
Sikerülhet-e, a külön világban született kisfiúnak és kislánynak együtt végére járnia a rendkívüli eseményeknek? 
Minderre és számos más rejtélyre választ kaphat, ha elolvassa ezt a könyvet, amelyet egyaránt ajánlunk a gyerekeknek és a mesekedvelő felnőtteknek.

Leave Your Comment