Állatkerti mesék- Olvass velem!

2019-03-13   |   by admin

A könyv tartalma:

Alexandra Fischer-Hunold - Állatkerti mesék- Olvass velem!

Letöltés Állatkerti mesék- Olvass velem! könyvet pdf, epub és mobi

Állatkerti mesék- Olvass velem!.pdf
Állatkerti mesék- Olvass velem!.epub
Állatkerti mesék- Olvass velem!.mobi


A könyv részletei Állatkerti mesék- Olvass velem!

Töltse le az ingyenes PDF Állatkerti mesék- Olvass velem! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Állatkerti mesék- Olvass velem! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Állatkerti mesék- Olvass velem! (pdf, epub és mobi)

Állatkerti mesék- Olvass velem! leírása

A sorozatban izgalmas történetek elevenednek meg azoknak, akik már barátkoznak az önálló olvasással. A főhősök nagyobb betűvel írt, színes mondatait a gyerekek, a hosszabb részeket a szülők, nagyobb testvérek olvashatják. Igazi közös, családi szórakozás!

Az állatkertben mindig történik valami érdekes. Ottónak, az elefántnak közeleg a születésnapja, az állatok nagy meglepetéssel készülnek. A pingvinek kalandos utazásra indulnak, hogy megszerezzék az áhított heringet az állatkert igazgatójának házából. Frici, a szurikáta nagyon szeret lustálkodni, de amikor egyik társát, Kirát elragadja egy sas, rádöbben, hogy tennie kell valamit! Max, a delfin izgatottan várja, hogy a kis Julit elkápráztathassa fergeteges előadásával. Azonban a delfinshow nem egészen úgy alakul, ahogy tervezték…

Leave Your Comment