Aliens: Életre halál

2019-04-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Jonathan Maberry - Aliens: Életre halál

Letöltés Aliens: Életre halál könyvet pdf, epub és mobi

Aliens: Életre halál.pdf
Aliens: Életre halál.epub
Aliens: Életre halál.mobi


A könyv részletei Aliens: Életre halál

Töltse le az ingyenes PDF Aliens: Életre halál fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Aliens: Életre halál PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Aliens: Életre halál (pdf, epub és mobi)

Aliens: Életre halál leírása

Amikor a Gyarmati Tengerészgyalogság katonái elindulnak, hogy összecsapjanak leghalálosabb, legborzalmasabb ellenségeikkel, a xenomorfokkal – vagyis amikor sor kerül az akcióra, amelyet Hudson „poloskavadászatnak” nevezett – az összecsapás tétje minden esetben ugyanaz:

Élet vagy halál…

Tizenöt, az Aliens-univerzumban is ismert szerző vállalta, hogy egy-egy novellában megírja azoknak az eseményeknek, harci cselekményeknek a krónikáját, amelyek a négy Aliens film történeteivel egyidőben zajlanak az univerzum legveszélyesebb szörnyeinek és démonainak fészkében…

A szó legszorosabb értelmében halálosan izgalmas történetek.

Leave Your Comment