Aliens – A nyolcadik utas: a Halál

2019-07-25   |   by admin

A könyv tartalma:

Alan Dean Foster - Aliens - A nyolcadik utas: a Halál

Letöltés Aliens – A nyolcadik utas: a Halál könyvet pdf, epub és mobi

Aliens – A nyolcadik utas: a Halál.pdf
Aliens – A nyolcadik utas: a Halál.epub
Aliens – A nyolcadik utas: a Halál.mobi


  • Agave Könyvek Kft.
  • Sci-fi
  • 240 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789634190363
  • Cikkszám: 1043099
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Sorozat: Aliens

A könyv részletei Aliens – A nyolcadik utas: a Halál

Töltse le az ingyenes PDF Aliens – A nyolcadik utas: a Halál fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Aliens – A nyolcadik utas: a Halál PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Aliens – A nyolcadik utas: a Halál (pdf, epub és mobi)

Aliens – A nyolcadik utas: a Halál leírása

Az űrben senki nem hallja a sikolyod

A Nostromo teherszállító űrhajó legénységét felébresztik a hibernációból, hogy megvizsgáljanak egy idegen eredetű rádiójelet, amit a hajót irányító számítógép fogad. Nem sokkal később leszállnak az egyik közeli bolygón, és megtalálják a forrást: egy régóta elhagyott hajót, a rakterében több ezernyi furcsa tojással. Ezek vizsgálata során a felfedezőcsapat egyik tagja szerencsétlen balesetet szenved, így a visszatérésükkor kénytelenek magukkal vinni egy idegen lényt a fedélzetre, aki nem sokkal később a legrettenetesebb félelmeiket megtestesítve elkezd egyesével levadászni mindenkit.

A nyolcadik utas: a Halál az 1979-es megjelenését követően a sci-fik egyik alapkövévé vált, Ellen Ripley karakteréből példakép lett. A filmek népszerűsége mindmáig töretlen, számos folytatást forgattak és forgatnak hozzájuk mindmáig, valamint az irodalomban is hatalmas sikert aratott a történet, amelyet további művekkel egészítettek ki és írtak tovább. Alan Dean Foster korabeli regényadaptációja nagyszerűen ragadja meg a filmben lévő izgalmat és rettegést, olyan normákat állítva fel, amiket még ma is követnek a legnagyobb írók. Az olvasó az eredeti regény újraszerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Alien-univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében.

Leave Your Comment