Alfabéta és a negyvennégy rabló

2019-06-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Háy János - Alfabéta és a negyvennégy rabló

Letöltés Alfabéta és a negyvennégy rabló könyvet pdf, epub és mobi

Alfabéta és a negyvennégy rabló.pdf
Alfabéta és a negyvennégy rabló.epub
Alfabéta és a negyvennégy rabló.mobi


  • Manó Könyvek Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 128 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634034957
  • Cikkszám: 1063980
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Alfabéta és a negyvennégy rabló

Töltse le az ingyenes PDF Alfabéta és a negyvennégy rabló fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Alfabéta és a negyvennégy rabló PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Alfabéta és a negyvennégy rabló (pdf, epub és mobi)

Alfabéta és a negyvennégy rabló leírása

Háy János egy egészen különleges műfajú, bűbájos humorú, kalandos könyvet alkotott nagyóvodásoknak, kisiskolásoknak, és nem utolsósorban a szüleiknek, amikor megszületett meseábécéje, az Alfabéta és a negyvennégy rabló. Főhőse, Peti nemcsak kíváncsi, de nagyon bátor fiú is. Nem riad vissza egy titkos összeesküvéstől sem, amiben egy föníciai terrorista, Alfabéta, és még Peti szülei is nyakig benne vannak. Sorban kopog be egy bérház ajtajain, hogy kiderítse, melyik mögött ki lakik. Így találkozik az ájtatos manóval, a dzsigolóval, sőt még egy Yetivel is!

“Amikor hétfőn reggel a papája elvitte azon a márkája nem látszik autón, már semmit nem mondott a titkos összeesküvésről. Semmit nem árult el Alfabétáról és a negyvennégy rablóról. Csak annyit mondott, hogy a hétvégén megtanult olvasni, s hogy mindent el tud olvasni.”

Maros Krisztina lélegzetelállítóan szép és humorral átitatott illusztrációit nézegetve és a meseregényt olvasva mindenkinek ugyanolyan gyerekjáték lesz megjegyezni a betűket és elsajátítani az olvasást, mint Petinek.

Leave Your Comment