Áldás és állhatatosság – Spiritualítás és gyógyulás – Treya Killam Wilber élete és halála

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Ken Wilber - Áldás és állhatatosság - Spiritualítás és gyógyulás - Treya Killam Wilber élete és halála

Letöltés Áldás és állhatatosság – Spiritualítás és gyógyulás – Treya Killam Wilber élete és halála könyvet pdf, epub és mobi

Áldás és állhatatosság – Spiritualítás és gyógyulás – Treya Killam Wilber élete és halála.pdf
Áldás és állhatatosság – Spiritualítás és gyógyulás – Treya Killam Wilber élete és halála.epub
Áldás és állhatatosság – Spiritualítás és gyógyulás – Treya Killam Wilber élete és halála.mobi


  • Ursus Libris Kiadó
  • Életrajz
  • 475 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789638663467
  • Cikkszám: 1069915
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Áldás és állhatatosság – Spiritualítás és gyógyulás – Treya Killam Wilber élete és halála

Töltse le az ingyenes PDF Áldás és állhatatosság – Spiritualítás és gyógyulás – Treya Killam Wilber élete és halála fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Áldás és állhatatosság – Spiritualítás és gyógyulás – Treya Killam Wilber élete és halála PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Áldás és állhatatosság – Spiritualítás és gyógyulás – Treya Killam Wilber élete és halála (pdf, epub és mobi)

Áldás és állhatatosság – Spiritualítás és gyógyulás – Treya Killam Wilber élete és halála leírása

Ken Wilber, korunk egyik legismertebb filozófusa csak néhány évet tölthetett együtt nagy szerelmével, Treyával – s ezek az évek az asszonyt emésztő rákbetegség elleni küzdelem jegyében teltek. Közös művükben a gyógyítás különféle módszereit részletesen elemezve, kíméletlenül őszintén, gazdag filozófiai háttérbe ágyazva mesélik el a mélységeken át csodálatos magasságokig ívelő útjukat. „Első pillantásra úgy tűnhet, Treyának mindene megvolt: intelligencia, szépség, vonzerő, tisztesség, boldog házasság, csodálatos család. De, mint mindannyiunkat, őt is kétségek, bizonytalanságok és önkritika gyötörték, valamint önértékelésével, életcéljával kapcsolatos, mélyen nyugtalanító kérdések emésztették. .. a halálos betegséggel folytatott brutális harcáról nem is beszélve. De Treya derekasan küzdött ezekkel az árnyakkal, és legyőzte őket, a ťgyőzelemŤ szó minden értelmében… Halála előtt rámutatott a naplójára, és megkért arra, hogy írjak a kálváriánkról. Öt évet töltöttünk együtt. Ezek az évek örök nyomot hagytak a lelkemen. Meg vagyok győződve arról, hogy betartottam az ígéretemet, és hiszem, hogy ez az ő kegyelmének köszönhető. Abban is szilárdan hiszek, hogy bármelyikünk találkozhat Treyával újra, amikor csak akarjuk, ha tisztességgel, feddhetetlenül és bátran cselekszünk – hiszen ebben rejlik Treya szíve és lelke. Ha Treya képes volt rá, mi is azok vagyunk. Ez az Áldás és állhatatosság üzenete.”

Leave Your Comment