Alaszka – National Geographic

2019-07-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Bob Devine - Alaszka - National Geographic

Letöltés Alaszka – National Geographic könyvet pdf, epub és mobi

Alaszka – National Geographic.pdf
Alaszka – National Geographic.epub
Alaszka – National Geographic.mobi


A könyv részletei Alaszka – National Geographic

Töltse le az ingyenes PDF Alaszka – National Geographic fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Alaszka – National Geographic PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Alaszka – National Geographic (pdf, epub és mobi)

Alaszka – National Geographic leírása

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg – a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló – hogyan állíthatjuk össze a legokosabban alaszkai utazásunk menetrendjét?

Kalandra fel!: Aranymosás, gleccsertúrák, medveles, tanfolyamok az őslakos művészetről és kézművességről – megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény.

Bennfentes tipp: Csak a beavatottak számára jelentős helyek, fontos tudnivalók – a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.

Séták és kirándulások: A Denali Nemzeti Park, a kodiaki Chiniak Highway, a White Pass and Yukon Route és a Kachemak-öböl – részletes leírással, térképpel.

Kirándulások: Deadhorse városa és a Prudhoe-öböl, a Kachemak-öböl halászfalvai, madarászat Attu szigetén – háborítatlan zugok, rejtelmes alaszkai vidékek.

Ne hagyjuk ki!: Minden fejezetben kiemelt helyet kapnak a legfontosabb és legizgalmasabb látnivalók, részletes leírással.##
Fényképek, illusztrációk és térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

Leave Your Comment